hír

Zamárdiból jöttünk - (kerámia - fotó - vers)

Zamárdiból jöttünk - (kerámia - fotó - vers)

Közös kiállításunk Veit Judittal a Budapesten, a MOM Kulturális Központban

Megnyitó: 2014. május 25-e 17 óra

Mindketten Zamárdiban élünk, de én még Budapesten dolgozom. A zamárdi Szt. Kristóf Pincegalériában találkoztunk, ahol mindkettőnknek volt önálló kiállítása.

Veit Judit Miskolcon született, kirakatrendező és dekoratőri iskolát végezett, közben elkalandozott a fotó és a versek irányába.
„Témáimba minden beletartozik, ami körülvesz. Szeretem a kis részleteket fotózni, ami kifejezi az egészet. Tapasztalt fotós barátom úgy jellemezte a munkáimat, hogy gondolkozós képek. Szeretek a képeknek olyan címeket adni, ami hozzátesz valami pluszt. Így születtek a versek is. Egyik képemet verssel együtt tettem rá egy kiállítás meghívójára. Innentől aztán nem bírtam kibújni férjem unszolása alól, hogy mindegyikhez írjak pár sort.” (Veit Judit)

Kiállítás áthelyezve!

Kiállítás áthelyezve!

BODROGI ÉVA
keramikus-művésztanár
dombormű kiállítása

A MOM Művelődési Központ Kupolatermében a 2012.augusztus 28-i kiállítás-megnyitón közreműködött:

  • Malek Andrea énekesnő, színművész, valamint
  • Malek Miklós zeneszerző.
  • A tárlatot megnyitotta Fonti Krisztina alpolgármester asszony.
  • A kiállított anyagot méltatta Szalay József a Magyar Rajztanárok Országos Egyesületének elnöke, művésztanár.

A kiállítás a MOM Reich Károly Galériában volt látható: augusztus 17-e és augusztus 2-a között.

Közönségdíj a XVI. Miniatűr kiállításon

Közönségdíj a XVI. Miniatűr kiállításon

Májusban Kaposváron a Szín-Folt Galériában nyílt meg a XVI. Nemzetközi Miniatűr Kiállítás, majd annak teljes anyaga átkerült a budapesti Museion No. 1 Galériába. A Hét főbűn című művem közönségdíjat nyert, melyet Szabó Károly Attila (aka Szabóka) - a Miniatűr Kiállítások kitalálója, rendezője - adott át Budapesten. A kiállításról megjelent cikk Götz Anna tollából billentyűzetéből.
Oldalt a díjátadás képe látható. További képek a műről: a "Műveim" menüpontban.

Kerámia dombormű kiállítás a TETŐ Galériában

Kerámia dombormű kiállítás a TETŐ Galériában

Ismét kiállításom nyílik Budapesten, a Tető Galériában (a Tétényi úti Szent Imre kórház mögött) régebbi és új kerámia képeimből, domborműveimből, kisplasztikáimból.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Megnyitó: 2011. július 29-én 18 órakor
Tovább is van, olvasd még!

Budapest-Hegyvidék - Betlehem-pályázat 2009.

Budapest-Hegyvidék - Betlehem-pályázat 2009.

A XII. kerületi önkormányzat pályázatot írt ki Betlehem készítésére, melyek december hónapban különböző köztereken kiállításra kerültek. (22 különböző méretű, anyagú alkotás született)
Az ELTE Gyakorló Általános Iskola és Középiskola 6.c és 7.c osztályos tanulói vettek részt a munkában, rajzszakkörös gyerekek, akik irányításom segítségével csodálatosan szép művet hoztak létre.

Családi összefogás

Lippai Gergő (lipilee) szerverei, a (Dejahu) adnak helyet már régóta a kerámiáimról készült fényképeknek. Az Első kiállításom képeinek egy részét ő is fotózta.

Az Internetes megjelenéssel régóta foglalkozunk. Misi ("attty") először valamilyen galéria-megoldással próbálkozott, de nehézkes volt, csak ömleszteni lehetett a képeket, meg én nem is tudtam kezelni. Persze, megőrizték, itt elérhető.

Új honlapom!

A korábbi, egyszerű Internetes galériám után a családi összefogás új, mindenre használható honlappal ajándékozott meg, melyen magam is meg tudom jeleníteni a kerámiáimról készült képeket, valamint közzétenni a megalkotásukhoz vezető gondolatokat. Kérek mindenkit, kattintgasson szeretettel, írjon a vendégkönyvembe, mint egy igazi kiállításon!